Virüs Önleyici Pleksi Koruyucu Panel İle Sağlıklı Kalın

Pleksi Koruyucu Panel ağırlıklı olarak gişelerde kullanılan bir sistem iken son zamanlarda yaşadığımız virüs tehdidi nedeniyle hemen her sektörde tercih edilmeye başladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle uzun zamandır market ve eczaneler dışında birçok işletme kapalıydı. Ancak normalleşme süreçlerinin başlaması ile birlikte işletmeler yeniden gerekli dezenfekte işlemlerini yerine getirerek hizmet vermeye başlayabilecek. Her ne kadar hayat normale dönüyormuş gibi görünse de virüs tehdidi halen devam ettiği için işletmeler hem çalışanlarını hem de müşterilerini korumak için önlemler almak zorunda. Özellikle müşteri ile yüz yüze iletişimin önemli olduğu tüm işyerlerinde maske kullanımının ötesinde çözümlere ihtiyaç bulunuyor.

Bu anlamda Pleksi Koruyucu Panel ile hem müşteriler hem de çalışanlar arasında bulaşmayı önleyecek bir bariyer kurulmasına imkan sağlanıyor. Pleksiglass malzeme sayesinde görüş alanının kapanması ya da sesin duyulmaması gibi sorunlar da yaşanmıyor. 1 metrelik sosyal mesafe kuralına uygun şekilde kurulan Pleksi Koruyucu Panel ile müşteri ve işyeri personeli arasında hapşırma, öksürme, nefes alıp verme aşamasında herhangi bir bakterinin geçişine imkan verilmiyor.

İhtiyaç duyulan her sektöre uygun şekilde ve uygun ebatlarda üretilen Pleksi Koruyucu Paneli ile sağlığınızı tehlikeye atmadan işinizi yapabilme özgürlüğüne sahip olacaksınız. İşyerinize en uygun pleksi seçeneklerden edinmek için bizimle hemen iletişime geçin.

COVID-19 Koruyucu Önlem Uygulamalarımızı görmek için tıklayınız

Korona Virüse Karşı Sosyal Mesafe Koruma Yer Etiketi Nerden Alabilirim?

Adetli ve Operasyonel Çözümler için Bizi Arayın!

Tel: 0(312) 417 22 20 | Fax: 0(312) 425 45 43