Pleksi Organizasyon Masası İle Dayanıklılık Ve Şıklık Bir Arada

Cama alternatif olarak kullanılan pleksi organizasyon masası son yıllarda en fazla tercih edilen ürün haline geldi. Gerek camdan daha hafif ve dayanıklı olması gerekse camdan daha az tehlike arz etmesi sayesinde özellikle kalabalık organizasyonlarda pleksi ilk tercih olarak yerini aldı.

Organizasyonlar için kullanılan pleksi organizasyon masaların en büyük artılarından biri de müşterilerin taleplerine göre hazırlanıp, birçok şekilde sökülüp dekore edilebilen bir ürün olması. Bu sayede farklı organizasyonlar ve farklı tasarımlardaki ürünler için ideal bir malzeme olarak pleksi öne çıkıyor.

Son derece kullanışlı, estetik ve tarımsal bir malzeme olan pleksi, Düğün, nişan, kına, sünnet, doğum günü, baby shower, kokteyl ve açılış gibi organizasyon, davet ve etkinliklerde kullanılabiliyor.

Pleksi, normal cama göre darbelere 6 kat daha dayanıklıdır. Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. Pleksinin bir diğer avantajı da ücretlerinin daha uygun olması. Yüksek maliyetli organizasyonlarınızda hem güvenli, hem de daha az ücret ödeyerek, istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz.

Tel: 0(312) 417 22 20 | Fax: 0(312) 425 45 43



2 thoughts on “Pleksi Organizasyon Masası İle Dayanıklılık Ve Şıklık Bir Arada

  • Yaş günü masası,nişan masası yaptırmak istiyorum standart ölçüler

    • Merhabalar Birol Bey;

      Merkez ofisimizi ararsanız arkadaşlar size detaylı olarak yardımcı olacaklardır. Telefon numaramız: 0(312) 417 22 20

      İyi çalışmalar dileriz.

Comments are closed.