Virüs Koruma Paneli İşinizi Güvenle Sürdürmenizi Sağlar

Virüs Koruma Paneli son zamanlarda Koronavirüs önlemleri konusunda en fazla tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. İstenilen boyutlarda ve özelliklerde üretilen pleksi paneller, bankalardan, kuyumculara, eczanelerden restoranlara kadar hemen her sektörde kullanılabiliyor.

Koronavirüs önlemlerinin yeni süreçte azaltılması ve daha fazla işyerinin faaliyete geçmesi ile birlikte işyerlerinde çeşitli önlemler de alınıyor. Müşterilerin sosyal mesafe kuralına uygun ve gereken hijyen şartlarının sağlandığı işyerlerinde, iş ve işlemler sürecinde çalışanlar ile müşteriler arasında da koruyucu önlemler alınması önem taşıyor. Bu anlamda pek çok işyeri virüs koruma paneli ile bulaşma sorunlarına çözüm buluyor.

Restoranlarda müşteriler arasında koruyucu panel olarak kullanılabilen ya da dükkanlarda masa ve banko üzerinde müşteri ile çalışanlar arasında korumayı sağlayan virüs koruma panelleri, pleksiglas malzemeden ve istenilen boyutlarda üretilebiliyor. Kimsenin sağlığını tehlikeye atmadan, güvenli bir ortamda çalışma imkanı sunan virüs koruma panellerinden edinmek ve işinize uygun çözümlerimizi görmek için bizimle hemen irtibata geçin.

COVID-19 Koruyucu Önlem Uygulamalarımızı görmek için tıklayınız

Korona Virüse Karşı Sosyal Mesafe Koruma Yer Etiketi Nerden Alabilirim?

Adetli ve Operasyonel Çözümler için Bizi Arayın!

Tel: 0(312) 417 22 20 | Fax: 0(312) 425 45 43