Sosyal Mesafe Uyarı Etiketleri İle Güvenliğinizi Oluşturun

Sosyal mesafe uyarı etiketleri artık hayatımızın her alanında. Gittiğimiz her kurum ve işletmede, sağlık açısından gerekli olan sosyal mesafeyi nasıl koruyacağımızı belirlemek için bu etiketleri kullanıyoruz.

Koronavirüs önlemlerinin azaltılması ile birlikte Yeni normal olarak adlandırdığımız döneme girdik. Birçok işletmenin yeniden faaliyete geçmesi ile birlikte bu zamana kadar evinde kalan vatandaşlar sokağa çıkmaya başladı. Önceleri eczane ve marketlerde gördüğümüz sosyal mesafeyi belirleyen etiketleri ise artık baktığımız her zeminde görmeye başladık. Yeni yayınlanan önlemler kapsamında işyerlerinin yanı sıra toplu taşıma araçları, bekleme alanları ve hatta asansörlerde bile sosyal mesafeyi korumak için zemine sosyal mesafe uyarı etiketleri konulması zorunlu hale geldi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ülkemizde de hem toplum sağlığımızı, hem psikolojimizi hem de ekonomimizi ciddi anlamda zedeledi. Alınan önlemlerin gevşetilmeye başlaması henüz tehdidin ortadan kalktığı anlamına gelmiyor. Normalleşme sürecinde de sosyal mesafeyi korumak ve kişiler için koruyucu önlemler almak halen büyük önem taşıyor.

Siz de işletmenizde hem çalışanlarınızın hem de müşterilerinizin sağlığını korumak adına bu önlemleri almayı ihmal etmeyin. İşletmenize özel sosyal mesafe uyarı etiketleri ve diğer koruyucu çözümler için bizimle hemen irtibata geçin.

COVID-19 Koruyucu Önlem Uygulamalarımızı görmek için tıklayınız

Korona Virüse Karşı Sosyal Mesafe Koruma Yer Etiketi Nerden Alabilirim?

Adetli ve Operasyonel Çözümler için Bizi Arayın!

Tel: 0(312) 417 22 20 | Fax: 0(312) 425 45 43