Sosyal Mesafeyi Koruma Etiketleri

Ülkemizde Covid-19 salgını karşısında birçok önlem alınırken, tüm önlemlerin en temelini sosyal mesafeyi korumak oluşturuyor. Her ne kadar Evde Kal çağrılarına toplumun büyük bir kesiminin uyduğu görülse de çalışmak için ya da temel ihtiyaçları karşılamak için dışarıda olması gereken vatandaşlar için sosyal mesafenin korunması son derece önemli.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı marketler, fırın ve eczaneler veya toplu taşımanın sağlandığı metro istasyonları gibi alanlarda sosyal mesafenin korunması, sosyal mesafe zemin etiketleri ile kolaylıkla sağlanabiliyor.

Her ölçüye uygun olarak üretilebilen sosyal mesafe zemin etiketleri, kolay uygulanabilmesi ve laminasyon korumalı yapısıyla sosyal mesafe konusunda ihtiyacınız olan çözümü sunuyor.

Sosyal mesafe zemin etiketleri sayesinde vatandaşlar, diğer vatandaşlarla aralarında korumaları gereken mesafeyi kolaylıkla ayarlayabiliyor. Dikkat çeken tasarımı ve renkleri ile dikkatlerden kaçmama özelliği de bulunan sosyal mesafe zemin etiketlerinden sipariş etmek için bizi hemen arayın.

COVID-19 Koruyucu Önlem Uygulamalarımızı görmek için tıklayınız

Korona Virüse Karşı Sosyal Mesafe Koruma Yer Etiketi Nerden Alabilirim?

Adetli ve Operasyonel Çözümler için Bizi Arayın!

Tel: 0(312) 417 22 20 | Fax: 0(312) 425 45 43