Korona Virüs Önleyici Siperli Maske İle Korunun

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de bir süredir esir alan Korona Virüs salgını, toplum sağlığını büyük ölçüde tehdit etmeye devam ediyor. Günden güne yayılan ve yeni vaka sayısının arttığı bu ortamda her ne kadar vatandaşlarımız Evde Kal çağrılarına uysalar da çalışmak zorunda olanlar ya da temel alışverişler için dışarı çıkmak zorunda olanlar için koruyucu önlemler almak hayati önem taşıyor.

Neden Korona Virüs Önleyici Siperli Maske kullanmalıyız?

Piyasada Korona Virüs Önleyici birçok maske bulunmakla birlikte bu maskeler ağırlıklı olarak tek kullanımlık olmaları ya da yüzün sadece belli bir kısmını kapatmaları nedeniyle tam anlamıyla bir koruma sağlayamıyor. Aynı zamanda bu kısa süreli kullanılan veya uzun kullanımı olsa da dezenfekte etmesi son derece zor olan maskelere karşı daha etkin bir koruma için Siperli / Akrilik Maske kullanılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Pleksi malzemeden ve hijyenik koşullar altında üretilen Korona Virüs Önleyici Siperli Maske Akrilik Maske de denilebilir) ile yüzün tamamına etkin bir koruma sağlanıyor. Diğer maskeler sadece ağız ve burun bölgesini korurken, Korona Virüs Önleyici Siperli Maske ile gözler de herhangi bir virüs bulaşmasına karşı koruma altına alınıyor. Bunun yanında diğer maskeler yüzde uzun süre kaldığı zaman bir takım burun üstünde yanaklarda dezenformasyonlara yol açabiliyor. Yüz ile hiçbir şekilde temas etmeyen Virüs Önleyici Siperli Maske ile dezenformasyon sorunu ortadan kalktığı gibi nefes alıp verirken de herhangi bir zorluk yaşanmıyor.

Peki Korona Virüs Önleyici Siperli Maske fiyatları yüksek mi?

Korona Virüs öncesinde çok uygun fiyatlara satılmasına rağmen, salgın sonrası fiyatları aşırı derecede yükselen maskelere alternatif olarak çok uygun fiyatlardan temin edebileceğiniz Korona Virüs Önleyici Siperli Maske için güncel fiyat bilgisi için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıkta koruyucu önlemlerin tedaviden çok daha önemli olduğunu unutmayın.

COVID-19 Koruyucu Önlem Uygulamalarımızı görmek için tıklayınız

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın!

Tel: 0(312) 417 22 20 | Fax: 0(312) 425 45 43